Carnaval 2020

by Super User
in Festes
Vist: 8378

Hem tornat a gaudir dels Carnavals de Vilanova i la Geltrú

Aquest any hem seguit fent la guerra al plàstic. L’Ecocaramel és un caramel embolicat amb paper, un únic embolcall que es degrada molt més ràpidament en el medi i per tant té molt menys impacte mediambiental. Es podien trobar a tots els JRsupermercats.

JRsupermercats participa amb el concurs Busquem l'anomalia, el joc en que s'ha de cercar un element que no guarda cap relació amb l’aparador ni amb la botiga.

Com a novetat aquest any 18 dissenyadors Vilanovins van dissenyar Els antifaçosamb motiu dels diferents actes del carnaval, han seguit guarnint la Rambla principal, JR va patrocinar l'antifaç dissenyat per Albert Lleó amb el Ball del Paperet.

Cada any els nostres equips participen en un concurs de disfresses, i aquest any el guanyador s'ha escollit mitjançant la votació a xarxes socials. Tots els equips van participar amb magnífiques disfresses, caracteritzacions de l'espai i fins i tot coreografies, tots els equips eren mereixedors de guanyar però dos equips van aconseguir molts punts en les votacions, el primer va ser l'equip de C/Vapor i el segon l'equip del C/Aigua, així que des de direcció es va decidir oferir dos premis consistents en un sopar per a cada equip. 

 

 

 

Leave your comments

Comments

  • No comments found