Blog

Un Cap de Setmana Ple de Vi i Cultura

Vilanova i la Geltrú, 10 de juny de 2024 - La nova edició del festival Temps de Vi ha conclòs amb gran èxit, consolidant-se com una de les cites ineludibles del calendari enològic de Catalunya. Durant el cap de setmana del 7 al 9 de juny, milers de persones van omplir la rambla Principal i altres espais de la ciutat per gaudir de la millor oferta vinícola i gastronòmica.

Participació i Activitats

Amb la participació de més de 50 cellers de tot el territori català, els visitants van tenir l'oportunitat de degustar una àmplia varietat de vins, des dels més reconeguts fins a noves propostes emergents. Els tastos guiats van ser un dels punts forts del festival, amb totes les sessions exhaurides i una gran satisfacció per part dels assistents.

JR Grup Present al Festival

JR Grup també va tenir una destacada presència al Temps de Vi 2024 gràcies al seu estand del TAULELL, on es van mostrar els millors embotits i formatges. Els visitants van poder gaudir d'una selecció de productes d'alta qualitat, maridant perfectament amb els vins presents al festival. Aquesta participació va ser molt ben acollida i va destacar per la seva excel·lència.

Èxit de la Gastronomia i els Concerts

La proposta gastronòmica també va triomfar, amb els restaurants locals oferint plats i tapes maridades amb vins seleccionats per a l'ocasió. Els concerts en viu van aportar una nota musical que va complementar perfectament l'ambient festiu del Temps de Vi. Artistes locals i nacionals van fer vibrar el públic amb actuacions memorables.

Un Festival Sostenible

Aquest any, el festival va destacar per les seves iniciatives sostenibles. Es va fomentar l'ús de gots reutilitzables, es va potenciar el reciclatge i es va animar els visitants a utilitzar el transport públic per arribar a l'esdeveniment. Aquestes mesures van ser molt ben rebudes pels assistents, contribuint a una experiència més respectuosa amb el medi ambient.

L'espai dedicat als més petits va ser un èxit, amb activitats dissenyades per introduir-los al món del vi de manera educativa i divertida. Les famílies van poder gaudir conjuntament del festival, convertint el Temps de Vi en un esdeveniment inclusiu per a totes les edats.

El Temps de Vi 2024 ha demostrat, un cop més, que Vilanova i la Geltrú és una ciutat de referència per als amants del vi i la cultura. L'organització ja està treballant en la propera edició, amb l'objectiu de seguir millorant i oferir noves sorpreses als assistents.

Amb un balanç molt positiu, tant per la qualitat de les activitats com per l'alta participació, el Temps de Vi es reafirma com una cita imprescindible per als aficionats al vi i la bona gastronomia.

Facebook Instagram YouTube
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, acceptes el nostre ús de cookies.
Start typing to see products you are looking for.