CLUB SA I ESTALVI

És el club dels que cuidem la nostra alimentació, sigui per necessitat (intolerància al gluten, a la lactosa...), sigui perquè volem una alimentació saludable (eco, bio, integral, light...). 

També és el club dels que fem esport i dels que volem viure amb harmonia i respecte amb el medi que ens envolta.

Periòdicament els i les membres del club rebem informació via correu electrònic sobre nous productes, ofertes especials i noticies relacionades.

També realitzem xerrades sobre intoleràncies, nutrició saludable, així com tallers relacionats.

  

 

 

TU ET CUIDES I NOSALTRES T'AJUDEM

 

 

 

 

 

SENSE GLUTEN

El gluten és una proteïna que es troba a la llavor de molts cereals (blat, ordi, sègol, espelta i possiblement la civada) combinada amb midó. La malaltia celíaca és la intolerància permanent al gluten.

 

 

SENSE LACTOSA

La lactosa és el sucre de la llet que no només es troba a la llet i els seus derivats, també forma part de molts altres aliments. Avui la intolerància a la lactosa ja no és un problema pel consum de productes làctics i derivats. 

 

 

LIGHT/DIET

Un aliment light és el que té un 30% menys d'energia que el seu homòleg convencional. És un aliment alleugerit al qual en general s'ha substituït la seva dosi de sucre o greix per ingredients menys energètics.

 

 

INTEGRAL

El cereal (blat, arròs, civada, quinoa...) ha estat mólt i posteriorment tractat amb les 3 parts que composen el gra (el germen, l'endosperma i el segó)

 

BIO

No contenen cap component que hagi estat alterat genèticament. No s'hi han realitzat intervencions de laboratori per aconseguir millor color, volum, durada...

 

ECOLÒGIC

No s'utilitzen substàncies químiques de síntesi, com pesticides o fertilitzants, a fi d'obtenir uns aliments naturals, saludables i amb les seves propietats nutritives intactes per al seu consum

 

 

AGRICULTURA ECO

Té com a finalitat ser ambientalment sostenible, a més de respectar la salut i el benestar dels consumidors. Refusa l'ús de recursos químics artificials durant el conreu, així com l'ús de conservants, colorants o altres additius durant la transformació d'aliments.

 

RAMADERIA ECO

Criança en zona lliure de contaminació i sense intervenció d'hormones de creixement o antibiòtics.

 

 

NETEJA ECO

Productes de neteja ecològics, no contenen fosfats, higiene amb la màxima qualitat que respecta el Medi Ambient.

 

 


Nom i cognoms*
Adreça*
E-mail:*
Població*
INFORMACIÓ sobre LA POLÍTICA DE PRIVACITAT d’acord Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”). D’acord amb el dret d’informació establert en l’article 12 del RPGD i en base a l’article 11 de la LOPDGDD El Responsable del Tractament de les teves dades personals serà COMERCIAL SETORE, S.L. Les dades no és cediran a tercers tant sols en el cas que existeixi una obligació legal. La finalitat del tractament de les seves dades personals és la de poder informar-lo sobre preus, ofertes i nous productes. Autoritzo*
Verificació
Telèfon*
Data de naixement*