CLUB SA I ESTALVI

És el club dels que cuidem la nostra alimentació, sigui per necessitat (intolerància al gluten, a la lactosa...), sigui perquè volem una alimentació saludable (eco, bio, integral, light...). 

També és el club dels que fem esport i dels que volem viure amb harmonia i respecte amb el medi que ens envolta.

Periòdicament els i les membres del club rebem informació via correu electrònic sobre nous productes, ofertes especials i noticies relacionades.

També realitzem xerrades sobre intoleràncies, nutrició saludable, així com tallers relacionats.

 

Ofertes disponibles fins al 18 de Maig de 2019

 

 

 

TU ET CUIDES I NOSALTRES T'AJUDEM

 

 

 

 

 

SENSE GLUTEN

El gluten és una proteïna que es troba a la llavor de molts cereals (blat, ordi, sègol, espelta i possiblement la civada) combinada amb midó. La malaltia celíaca és la intolerància permanent al gluten.

 

 

SENSE LACTOSA

La lactosa és el sucre de la llet que no només es troba a la llet i els seus derivats, també forma part de molts altres aliments. Avui la intolerància a la lactosa ja no és un problema pel consum de productes làctics i derivats. 

 

 

LIGHT/DIET

Un aliment light és el que té un 30% menys d'energia que el seu homòleg convencional. És un aliment alleugerit al qual en general s'ha substituït la seva dosi de sucre o greix per ingredients menys energètics.

 

 

INTEGRAL

El cereal (blat, arròs, civada, quinoa...) ha estat mólt i posteriorment tractat amb les 3 parts que composen el gra (el germen, l'endosperma i el segó)

 

BIO

No contenen cap component que hagi estat alterat genèticament. No s'hi han realitzat intervencions de laboratori per aconseguir millor color, volum, durada...

 

ECOLÒGIC

No s'utilitzen substàncies químiques de síntesi, com pesticides o fertilitzants, a fi d'obtenir uns aliments naturals, saludables i amb les seves propietats nutritives intactes per al seu consum

 

 

AGRICULTURA ECO

Té com a finalitat ser ambientalment sostenible, a més de respectar la salut i el benestar dels consumidors. Refusa l'ús de recursos químics artificials durant el conreu, així com l'ús de conservants, colorants o altres additius durant la transformació d'aliments.

 

RAMADERIA ECO

Criança en zona lliure de contaminació i sense intervenció d'hormones de creixement o antibiòtics.

 

 

NETEJA ECO

Productes de neteja ecològics, no contenen fosfats, higiene amb la màxima qualitat que respecta el Medi Ambient.

Omple aquest formulari i gaudeix dels nostres avantatges
Gràcies! El vostre missatge ha estat enviat Alguna cosa ha fallat, torneu a provar Please enter a correct Captcha answer.