Incendi en un supermercat

by Super User
Vist: 1341

EL passat 17 d'agost el supermercat de Passeig marítim 92 va patir un incendi

En plena matinada un dels motors del magatzem va produir un curtcircuit elèctric i va provocar un petit incendi que es va escampar ràpidament, els veïns van alertar als bombers quan van veure fum que sortia del local i gràcies a la seva ràpida intervenció els danys no van ser totals, cal destacar que no hi havia cap persona al local i que ningú va prendre mal, tan sols vam patir danys materials, que vam generar una reforma de l'establiment. 

Tota l'instal.lació elèctrica va quedar malmesa i la vam refer, es van haver de canviar els aires condicionats, tota la il.luminaria, el sostre i les neveres.

A causa del fum molts dels productes van quedar tacats, després de comprovar que estaven en perfectes condicions i que tan sols l'envàs havia quedat brut, els vam donar a Càrites.

Les reformes van durar 3 setmanes i el 6 de setembre vam poder reobrir les portes del supermercat del Passeig Marítim 92, vam oferir promocions especials durant una setmana per compensar les molèsties que van poder ocasionar a veïns i clients.

 

 

Leave your comments

Comments

  • No comments found